人物10130 项目5063 室内548 家居及产品162 文章2348 方案1335 摄影740 视频224 图书201 读者来稿 最新评论21,641 所有作品11058 所有图片148,775
项目本身的高挑空既是本案的难点,恰恰也是本案的亮点。
The high height of the project itself is not only the difficulty of this case, but also the highlight of this case.

从上图可知,由大门入口至通往二楼的楼梯,长条形的挑空似一条又高又长的走道,将一楼客厅空间挤压缩小,给人以局促的感觉。
As can be seen from the above figure, from the entrance of the main entrance to the staircase leading to the second floor, the long strip-shaped emptying looks like a tall and long walkway, which squeezes the living room space on the first floor and gives a cramped feeling.

为了解决这个问题,首先,二合永设计团队采用大面积天然大理石铺就电视背景墙,舒缓了空间狭促之感,平添一份清雅质感。
In order to solve this problem, first of all, the Erheyong design team used a large area of natural marble to lay the TV background wall, soothing the sense of space and adding a clean and elegant texture.
关于老宅的记忆,骨子里的君子理想
微博:转发 1 评论 0

封面照片
关于老宅的记忆,骨子里的君子理想
image © 河南二合永建筑装饰设计有限公司
所有图片及文字来源:二合永

 

2018.09.28
请帖个标签,写个点评吧!
标签(多个标签用逗号隔开) 登录可保存标签
绑定新浪微博可评论

小贴士


标签收藏可以有利于您以后的内容分类管理
->进入收藏管理页