人物10120 项目5045 室内537 家居及产品159 文章2338 方案1330 摄影732 视频224 图书201 专栏99 读者来稿 最新评论21,631 所有作品11011 所有图片147,905
评论: 1 comments
项目本身的高挑空既是本案的难点,恰恰也是本案的亮点。
The high height of the project itself is not only the difficulty of this case, but also the highlight of this case.

从上图可知,由大门入口至通往二楼的楼梯,长条形的挑空似一条又高又长的走道,将一楼客厅空间挤压缩小,给人以局促的感觉。
As can be seen from the above figure, from the entrance of the main entrance to the staircase leading to the second floor, the long strip-shaped emptying looks like a tall and long walkway, which squeezes the living room space on the first floor and gives a cramped feeling.

为了解决这个问题,首先,二合永设计团队采用大面积天然大理石铺就电视背景墙,舒缓了空间狭促之感,平添一份清雅质感。
In order to solve this problem, first of all, the Erheyong design team used a large area of natural marble to lay the TV background wall, soothing the sense of space and adding a clean and elegant texture.
中式条案改造的秋千
入口